Złóż zamówienie do 14:00 (pn-pt) a my nadamy paczkę tego samego dnia
Złóż zamówienie do 14:00 (pn-pt) a my nadamy paczkę tego samego dnia
Złóż zamówienie do 14:00 (pn-pt) a my nadamy paczkę tego samego dnia
Złóż zamówienie do 14:00 (pn-pt) a my nadamy paczkę tego samego dnia
Złóż zamówienie do 14:00 (pn-pt) a my nadamy paczkę tego samego dnia
Złóż zamówienie do 14:00 (pn-pt) a my nadamy paczkę tego samego dnia
Złóż zamówienie do 14:00 (pn-pt) a my nadamy paczkę tego samego dnia
Złóż zamówienie do 14:00 (pn-pt) a my nadamy paczkę tego samego dnia
Złóż zamówienie do 14:00 (pn-pt) a my nadamy paczkę tego samego dnia
Złóż zamówienie do 14:00 (pn-pt) a my nadamy paczkę tego samego dnia
Złóż zamówienie do 14:00 (pn-pt) a my nadamy paczkę tego samego dnia

Świeże daktyle Barhi

Świeże daktyle Barhi
Dostawa
Bezpłatna
Przy zamówieniu od 300 zł.
InPost na terenie całej Polski
Koszt dostawy według stawek InPost. Koszt dostawy do Paczkomatu - 16 zł, dostawa kurierem - 19 zł. Paczki nadajemy od poniedziałku do piątku. Podczas składania zamówienia pojawi się kalendarz dostaw, w którym będzie można wybrać datę doręczenia.
Własny kurier na terenie Warszawy - 23 zł
Dostawy realizujemy od poniedziałku do piątku. Jeżeli złożysz zamówienie do godz. 10.00, nasz Kurier dostarczy je jeszcze tego samego dnia (w przypadku dużej ilości zamówień, może się zdarzyć, że dostawa tego samego dnia będzie niemożliwa. W takim przypadku natychmiast Cię o tym powiadomimy). Podczas składania zamówienia pojawi się kalendarz dostaw, w którym będzie można wybrać datę doręczenia.
Kurier DPD | Dostawa w sobotę - 40 zł (dla zamówień powyżej 300 zł dopłata za dostawę 17 zł)
Przesyłki nadane w piątek mogą zostać doręczone również w sobotę kurierem DPD (usługa za dodatkową opłatą). Podczas składania zamówienia pojawi się kalendarz dostaw, w którym będzie można wybrać datę doręczenia.
Waga: (200 g)
Niedostępne

Jak dojrzewają daktyle Barhi

Żółte BARHI powinny dojrzewać w lodówce, powoli przechodząc etapy dojrzewania. 

Pierwsza faza - KHALAB: daktyle są żółte, czasami czerwono żółte, kwaskowate lecz już delikatnie słodkie, chrupiące, o wytrawnym i oryginalnym smaku.

Druga faza, po 2-3 tygidniach w lodówce - RUTAB: kolor żółtobrązowy, daktyl staje się soczysty o miodowym smaku. Dojrzewanie do fazy Rutab można przyspieszyć przechowując Barhi w temperaturze pokojowej przez kilka dni 

Ostatnia faza - TAMAR: daktyle są już ciemnobrązowe, lekko już wysuszone, a smak przypomina karmelki.

Opinie
W tej chwili nie ma żadnych recenzji.
Dodaj recenzję
Ocena
Imię
Email
Twoja opinia