🎄 Przyjmujemy zamówienia sylwestrowe. InPost: dostawa 30–31.12. Kurier Warszawa: dostawa 29–31.12.
🎄 Przyjmujemy zamówienia sylwestrowe. InPost: dostawa 30–31.12. Kurier Warszawa: dostawa 29–31.12.
🎄 Przyjmujemy zamówienia sylwestrowe. InPost: dostawa 30–31.12. Kurier Warszawa: dostawa 29–31.12.
🎄 Przyjmujemy zamówienia sylwestrowe. InPost: dostawa 30–31.12. Kurier Warszawa: dostawa 29–31.12.
🎄 Przyjmujemy zamówienia sylwestrowe. InPost: dostawa 30–31.12. Kurier Warszawa: dostawa 29–31.12.
🎄 Przyjmujemy zamówienia sylwestrowe. InPost: dostawa 30–31.12. Kurier Warszawa: dostawa 29–31.12.
🎄 Przyjmujemy zamówienia sylwestrowe. InPost: dostawa 30–31.12. Kurier Warszawa: dostawa 29–31.12.
🎄 Przyjmujemy zamówienia sylwestrowe. InPost: dostawa 30–31.12. Kurier Warszawa: dostawa 29–31.12.
🎄 Przyjmujemy zamówienia sylwestrowe. InPost: dostawa 30–31.12. Kurier Warszawa: dostawa 29–31.12.
🎄 Przyjmujemy zamówienia sylwestrowe. InPost: dostawa 30–31.12. Kurier Warszawa: dostawa 29–31.12.
🎄 Przyjmujemy zamówienia sylwestrowe. InPost: dostawa 30–31.12. Kurier Warszawa: dostawa 29–31.12.

Mamey Sapote

Mamey Sapote
Dostawa
Bezpłatna
Przy zamówieniu powyżej 300 zł.
InPost na terenie całej Polski
Koszt dostawy według stawek InPost. Koszt dostawy do Paczkomatu - 16 zł, dostawa kurierem - 19 zł. Paczki nadajemy od poniedziałku do piątku. Podczas składania zamówienia pojawi się kalendarz dostaw, w którym będzie można wybrać datę doręczenia.
Własny kurier na terenie Warszawy - 23 zł
Dostawy realizujemy od poniedziałku do piątku. Jeżeli złożysz zamówienie do godz. 10.00, nasz Kurier dostarczy je jeszcze tego samego dnia (w przypadku dużej ilości zamówień, może się zdarzyć, że dostawa tego samego dnia będzie niemożliwa. W takim przypadku natychmiast Cię o tym powiadomimy). Podczas składania zamówienia pojawi się kalendarz dostaw, w którym będzie można wybrać datę doręczenia.
Waga: (1 szt.)
25 zł
szt (25 zł)
Owoc o cienkiej brązowej skórce i miękkim, słodkim, nieco karmelowym miąższu. Delikatny, aromatyczny, przypomina w smaku daktyle i miód. Wewnątrz znajdziecie kilka twardych pestek. Sapodilla powinna być miękka w dotyku — wtedy jest w pełni dojrzała i maksymalnie słodka. Owoc dojrzewa w temperaturze pokojowej przez 2–4 dni, stopniowo mięknąc i nabierając karmelowego aromatu.

Jak smakuje:        
Słodki, o karmelowym smaku i teksturze przypominającej pieczoną gruszkę. Może być lekko cierpki.

Jak jeść:         
Skórka niejadalna, ale łatwa do usunięcia. Należy obrać skórkę, przekroić owoc na pół i wyjąć pestki.
Opinie
W tej chwili nie ma żadnych recenzji.
Dodaj recenzję
Ocena
Imię
Email
Twoja opinia